HomeΣΠΙΤΙΜΠΑΝΙΟBeautiful bathroom

Beautiful bathroom

Τα χρώματα, είναι αποδεδειγμένο πως επηρεάζουν την ανθρώπινη ψυχολογία, συναισθηματικά και ενεργειακά. Το μπάνιο, ο χώρος της χαλάρωσης και της ηρεμίας, είναι ιδανικός για χρωματοθεραπεία. Τα χρώματα ποικίλουν και η δύναμη που εκπέμπουν, διαμορφώνει αυτό το ιδανικό σκηνικό.

Οι σύγχρονοι χώροι υγιεινής οργανώνονται σύμφωνα με τις προσωπικές σας αισθητικές επιλογές και ανταποκρίνονται άμεσα στην καθημερινή ανάγκη για ευεξία του σώματος και του πνεύματος. Εργονομικά έπιπλα με απέριττες φόρμες στα είδη υγιεινής, με λιτές γραμμές στις μπαταρίες και αξεσουάρ με ιδιαίτερο σχεδιασμό, καθώς και με επενδύσεις κεραμικών πλακιδίων με αγαπημένα χρώματα και σχέδια, διαμορφώνουν ένα μπάνιο προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις. Σε ένα τέτοιο χώρο δημιουργείται μια συμφωνία με τη γλώσσα των χρωμάτων, όπου η καθημερινότητα και η απλότητα συναντούν το πάθος και το δυναμισμό, με το ευεργετικό κόκκινο, σε ένα αποτέλεσμα, που αναμφίβολα προσελκύει το βλέμμα. Αλλά και η γήινη φρεσκάδα με τα χρώματα των φυλλωμάτων, της άμμου, του καφέ κλπ., χαρίζουν ένα περιβάλλον γεμάτο θετική ενέργεια και οικειότητα. Ακόμη και οι επιφάνειες, που είναι στρωμένες με πλακάκια, στα χρώματα του γαλάζιου, του μπλε, του τιρκουάζ, του γκρι-μπλε, του βιολετί, μας χαρίζουν μια ήρεμη λίμνη στις αποχρώσεις της.

Extreme απολαύσεις!

Καθοριστικό ρόλο για τη δημιουργία ενός extreme μπάνιου, παίζει η επίπλωση και η διακόσμησή του. Oι μοντέρνες επιλογές των ειδών υγιεινής, οι άψογοι συνδυασμοί, με την επένδυση και την ανάμειξη νέων υλικών, μπορούν να προσδώσουν στο χώρο, αυτό που θα αποκαλούσαμε ξεχωριστό και ιδιόμορφο.

Μιλώντας λοιπόν για extreme επιλογές αναφερόμαστε στο χώρο αυτό του μπάνιου, όπου το κάθε τι που εντάσσεται σ’ αυτό, είναι αφιερωμένο στην υψηλή τεχνολογία. Εδώ, επικρατούν πολυτελείς μπανιέρες και ντουζιέρες με υδρομασάζ, εξοπλισμένες με στερεοφωνικά συστήματα, τηλεόραση, τηλέφωνο, θερμαινόμενη λεκάνη και πολλές άλλες τεχνολογικές ευκολίες.

Οι επιφάνειες ντύνονται κυρίως με σκουρόχρωμα πλακάκια ή πλακίδια σε απεριόριστους συνδυασμούς, άλλοτε με την ανάμειξη του χρυσού και του μπρούντζου και άλλοτε με την απομίμηση δέρματος ή animal print. Εντυπωσιακές είναι και οι κάθε είδους ψηφίδες, κεραμικές ή γυάλινες, σε φανταχτερές αποχρώσεις.

Ακόμη, η σωστή κατανομή του φωτισμού σε μια extreme προβολή, παίζει σημαντικό ρόλο στο όλο σκηνικό, το οποίο μπορεί να αλλάζει από αισθητικό, σε δυναμικό, σε εντυπωσιακό ή μυστηριώδες.

Η πολυτέλεια κρύβεται εδώ…

Τα πολυτελή μπάνια έχουν γίνει από τις πιο hot τάσεις της διακόσμησης. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, καταφεύγουμε στο χώρο αυτό, αφού πραγματικά μας προκαλεί και μας προσκαλεί για να νιώσουμε, σαν βασιλιάδες!

Η ταυτότητα του δωματίου του μπάνιου, όπως βέβαια και των άλλων χώρων, καθορίζεται από παράγοντες, οι οποίοι συμβάλλουν στην τελική εικόνα, στη γραμμή και το στυλ που θα αποκτήσει. Συνδυάζοντας τη φινέτσα και το στυλ με τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα, το μπάνιο, αποπνέει κομψότητα και γοητεία.

Η ακατάπαυστη άνοδος της τεχνολογίας, ο εκσυγχρονισμός, οι αυξημένες απαιτήσεις, έφεραν ένα αποτέλεσμα στη δημιουργία ριζοσπαστικών αλλαγών στο χώρο, όσον αφορά τις διάφορες ιδέες και εφαρμογές, που δημιούργησαν μπάνια πολυτελέστατα, γεμάτα κομψότητα και γοητεία, που δίκαια μπορούμε να πούμε πως, η πολυτέλεια κρύβεται εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ